NÁLUNK JÓ  KEZEKBEN VAN  GYERMEKE! 

Mutass jó példát! Képesség tábor 2021

Jelentkezés a táborba

Adatvédelem

4 + 15 =

Programok: A gyerekek játékosan gyakorolják az alábbi képességeket a sok strandolás, kirándulás, kézműves és szabad foglalkozások mellett.

Képességek, amiket gyakorloni fogunk:

Önálló, Rendszerető, Ápolt, Környezettudatos, Jó barát, Segítőkész, Udvarias, Sportszerű, Jó csapattag, Vidám, Jókedvű

Testvérkedvezmény adunk a több gyermekes családoknak.
A tábor részvételi díja: 60.000.- Ft

7 éjszaka szállás, minimum napi háromszori minőségi étkezés, minden gyermeknek feliratos táborpóló, naponta „Mutass jó példát!” foglalkozások, egy egész napos a kirándulása Tisza-tavi Ökocentrumba Poroszlón, Tisza-tó tanösvény-túra, hajókázás egy szigetre és ott egész napos strandolás, bográcsozás, csapatépítő játékok, időjárástól függően napi strandolás, szakképzett gyermekfelügyelet, sok-sok vidámság, ajándékok, képességkártyák, oklevélátadó záró ünnepség tábortűzzel.

Sikerek a korábbi táborokból:

  • Bende: Nagyon tetszett, hogy kipróbálhattam az íjászatot és hogy tört is dobálhattam.
  • Máté: Nekem minden tetszett.
  • Nero: Minden tetszett.
  • Kristóf: A ki-mit-tud és az egész tábor nagyon tetszett.
  • Cosmic: Nagyon jó volt a strand és a tábortűz, és hogy a boltba mentünk vásárolni. Ez a tábor a legjobb a világom.
  • Tom: Az volt a sikerem, hogy új barátot szereztem, mondjuk Ádámot. Az is a sikerem volt, hogy sok új szabályt tanultam meg. Köszönöm Pirinek, Szandrának, Dórinak és a két brazil lánynak, Sztefinek és Brunának ezt a tábort.
  • Anna: Hát nagyon tetszett a tábor, főleg az, hogy sok új barátot szereztem, mint például a Helga, nagyon jó vele játszani és rajzolni. Még a Merita is a barátom, szóval sok barátom lett. Meg még az is jó volt, hogy játszottunk, meg sok az Út a boldogsághoz kártyát szereztünk. Meg még az, hogy sokat pancsoltunk. Ez volt az én sikerem.
  • Helga: Nekem minden nagyon tetszett, de a legjobban az, amikor Tihanyba utaztunk.

A tábor díját legkésőbb a kezdés előtt 2 héttel a Tudomány-Kaptár Alapítvány, OTP Bank 11714006-20407045-00000000 számú számlájára, (Közlemény: tábordíj és a gyermek neve), kérjük befizetni! Lemondás a tábor előtti 5 nappal lehetséges.
Jelentkezz most!

Üdvözlettel:
a szervezők