Szülői szemináriumok


"Én is a legjobb szülő vagyok" szeminárium

 


Szülői nyereségek 2017. szeptember 27.

 

"Hallottam már az ovi nevelési elveiről, melyekkel teljesen egyetértek. Jó ezeket újra hallani, és ha nehézségekbe ütközöm, akkor ezekből újra tudok töltekezni. Megpróbálok több időt és alkalmat keríteni, megbeszélni a dolgokat M.-kal."T.M.


"Köszönöm, hogy itt lehettem! Nagyon jó volt ismét az előadás hangulata. Megértést adott, hogy a lányom mit, miért csinál így, hogy oldhatom meg.Már az első előadás után voltak nyereségeim. Jóval kevesebb már a hiszti, ami megnehezíthette a napjainkat és hajlandóságot is látok a gyerekemnél, hogy cserébe megkaphassa a kiszemelt játékot, amire vágyik." V. N. D.  


"A gyerekeink értékrendjének megteremtéséért mi vagyunk a felelősek. Megtanultam ma, hogy a jóra koncentrálni mennyire fontos. Anyának, apának mindig ugyanazt kell mondania, hogy ne zavarják össze a gyerekeket. Csere nélkül lehetőleg ne kapjon a gyerek semmit, mert nem fogja tudni értékelni. Köszönöm ezt a fantasztikus délutánt és a 10 pontot is!" M. A. 


"Nekem a mai napból az volt a felismerésem, hogy a 2 gyerek között milyen különbségeket teszek. Mit és hol rontom el, és min kell javítanom. Az jó volt, hogy a párommal közösen vettünk részt." I. P.  


"Nagyon tetszettek a szabályok, amikről beszéltetek. Részben megvoltak ezek a szabályok nekem is, de nem mindig használtam tudatosan. Jó volt új időegységben végighallgatni őket. Megfogadtam, hogy tudatosabban alkalmazom őket." F.K. E.

 


Szülői nyereségek 2017.szeptember 6.


​"Nekem az is egy élmény volt, hogy F.-vel együtt voltunk. Szerintem nagyon fontos, hogy ugyanazt gondoljuk a gyerekneveléssel kapcsolatban is, mert a problémákat közösen tudjuk megoldani." Zs. R.


​"Nagyon hasznos adatokat kaptam. Segített abban, hogy pontosan min kell változtatni és megerősített abban, amit jól csináltam." D.P.


​"Megerősítést kaptam arról, hogy van még hova fejlődnöm. Nem rossz a helyzet, sok mindenben nekem kell változnom." F.-K.E.


" Nagyon örülök, hogy itt lehettem és átbeszéltük a Pillantós kódexet, amely fantasztikus és nagyon örülök, hogy ilyen nagyszerű emberek és környezetben lehet Nóri." V.B.D.


"Új nézőpontot kaptam a segítségről és az édesség káros hatásairól." E.F.


"Örülök, hogy itt lehettem! Nagyon jó volt a hangulat. tetszett, hogy kaptam tanácsokat, megoldásokat a nehézségeimhez." V.N.D.
 

Rólunk mondták