Adatvédelmi tájékoztató érdeklődőknek

Milyen adatokat tud rólam Tudomány-Kaptár Alapítvány?

Az alapítvány azokat az adatokat kezeli, amelyeket megadtál. Általában ez érdeklődők esetében név, email cím, valamint esetenként telefontszám.

Ki kezeli ezeket az adatokat?

Az adatkezelő minden esetben a Tudomány-Kaptár Alapítvány, és az adatok feldolgozását is kizárólag munkatársaink végzik.

Hol tárolódnak az adataim?

Alapítványunk az adatokat a saját számítógépes rendszerében tárolja. Fontos számunkra az adatok biztonsága, ezért igyekszünk mindig a legmodernebb és legmegbízhatóbb biztonságtechnikai megoldásokat alkalmazni, és fokozottan ügyelünk arra, hogy senki ne férhessen illetéktelenül személyes adatokhoz.

Mit csinál az alapítvány az adatokkal?

Az érdeklődők elérhetőségeit arra használjuk, hogy időnként hírleveleket, valamint gyermekneveléssel kapcsolatos információkat küldjünk a részükre. Az adatot külső reklámozó cégeknek, vagy egyéb vállalkozásoknak nem adjuk át, és az elérhetőségeket semmilyen formában nem értékesítjük.

Milyen jogaim vannak az adataimmal kapcsolatban?

Bárkinek joga van tájékoztatást kérni arról, hogy az ő adatait kezeli-e az alapítvány, valamint ha igen, akkor pontosan milyen adatokat. Amennyiben az általad megadott adatok már elavultak, jogod van kérni azok frissítését, valamint jogod van bármikor kérni az adataid törlését. Ezeket emailben tudod kérni a kollégáinktól.

Hogyan kérhetem az adataim törlését?

Vedd fel a kapcsolatot az alapítványunkkal emailben (ovoda@pillantokutya.hu). Küldj el annyi információt, amennyi a beazonosításodhoz szükséges, valamint írd le, hogy az adataid törlését szeretnéd kérni.

Mit tehetek, ha kérdésem van?

Keress minket bátran emailben, vagy a honlapunkon a Kapcsolat menüpont alatt található bármely elérhetőségünkön. 

Rólunk mondták